home-header-beeldmerk-Chainn.svg

Assortiment

Chainn is gespecialiseerd in citrus, vruchtgroenten en fruit. Wij importeren onze producten vanuit Marokko, Spanje, Israël, Egypte, Argentinië, Peru en Zuid-Afrika. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd waar wij dagelijks mee samenwerken. Doordat elke schakel in de keten zichtbaar is in ons online sourcing platform, hebben alle partijen korte lijnen en dat maakt alles een stuk makkelijker!

Groenten

Met onze jarenlange ervaring en expertise in Spanje en Marokko weten wij precies de juiste match te maken tussen de kweker en de afnemer. Wij zijn voor de kweker het betere alternatief voor een ‘eigen’ verkoopkantoor.

Voor afnemers zijn wij de specialisten die op tijd, de best passende kweker met het beste product aan de afnemers kan verbinden. Onze kennis en expertise in groenten spits zich toe op vruchtgroenten, vollegrondsgroenten, diverse slasoorten en kruiden.

home-producten-groenten-Chainn.jpg
home-producten-citrus-Chainn.jpg

Citrus

Citrus vraagt om specialisme. Precies op het juiste moment de goede variëteiten in de diverse productiegebieden weten te vinden, is niet voor iedereen weggelegd. Chainn is mede door de hoge mate van expertise en transparante manier van werken toonaangevend in citrus.

Veel kwekers in Zuid-Afrika, Egypte en Marokko geven Chainn het vertrouwen, waardoor Chainn supermarkten en groothandelaren kan bedienen met de perfecte sinaasappel, mandarijn, grapefruit, citroen of mineola.

Fruit

Met onze jarenlange ervaring en expertise in Spanje en Marokko weten wij precies de juiste match te maken tussen de kweker en de afnemer. Wij zijn voor de kweker het betere alternatief voor een ‘eigen’ verkoopkantoor.

Voor afnemers zijn wij de specialisten die op tijd, de best passende kweker met het beste product aan de afnemers kan verbinden. Onze kennis en expertise in fruit spits zich toe op meloenen en steenfruit.

home-producten-druiven-Chainn.jpg

home-design-groenepijl-Chainn.svg

U bepaalt welke diensten u afneemt. Door een directe samenwerking met de bron en ons online sourcing platform, is de supply chain volledig transparant en inzichtelijk. U selecteert, Chainn regisseert. Zo hoeft u zo min mogelijk te doen. Lees meer over onze verschillende diensten en stel uw supply chain samen.

Bekijk onze diensten

Scroll naar boven