Vacatures

Bij Chainn houden we van ons vakgebied. We worden enthousiast van alles wat er in de markt gebeurt. Zo houden we al jarenlang de ontwikkelingen nauw in de gaten en spelen we hier met volle overtuiging op in. En de focus die deze gedrevenheid en intrinsieke motivatie met zich meebrengt, zorgt voor diepgaande kennis en hoge kwaliteit. Deze passie beperkt zich niet tot ons vak, hij richt zich ook op onze klanten.

Voor hen zetten we iedere dag onze kennis en specialisme in. Of het nu om producenten of afnemers gaat. Want door open samen te werken en transparant te handelen, kunnen we deze beide partijen op een passende en efficiënte manier verbinden. Zo creëren we niet alleen goede relaties, maar win-win situaties voor iedereen.

Word jij blij van orde creëren, zaken afmaken en ervoor zorgen dat jouw klanten en team ontzorgd worden? Hoef je niet zo nodig orders te scoren of deals te sluiten, maar vind je het wel erg leuk om in een dynamisch team te werken? Als je dan ook nog eens punctueel ben en goed Engels spreekt, dan ben je misschien wel geknipt voor deze baan!

Commercieel assistent

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze accountmanagers. Met plezier zorg jij ervoor dat zij de dingen kunnen doen waar zij goed in zijn, namelijk het in-, en verkopen en jij doet waar jij goed in bent, namelijk ervoor zorgen dat het na de in-, of verkoop ook tot in de puntjes is verzorgd.

Chainn BV

Bij Chainn houden we van ons vakgebied. We worden enthousiast van alles wat er in de markt gebeurt. Zo houden we al jarenlang de ontwikkelingen nauw in de gaten en spelen we hier met volle overtuiging op in. En de focus die deze gedrevenheid en intrinsieke motivatie met zich meebrengt, zorgt voor diepgaande kennis en hoge kwaliteit. Deze passie beperkt zich niet tot ons vak, hij richt zich ook op onze klanten. Voor hen zetten we iedere dag onze kennis en specialisme in. Of het nu om producenten of afnemers gaat. Want door open samen te werken en transparant te handelen, kunnen we deze beide partijen op een passende en efficiënte manier verbinden. Zo creëren we niet alleen goede relaties, maar win-win situaties voor iedereen. Ons doel? Een eerlijke en transparante keten voor alle betrokken partijen, zonder verrassingen.

Wat ga je doen?

Om jouw werkzaamheden lekker te laten lopen zal je contacten onderhouden met jouw collega’s van allerlei specialisaties. Het is een baan met veel interactie, grote verantwoordelijkheid en grote vrijheid. Je deelt je eigen werk in en begrijpt wat er nodig is om dingen vlot te laten verlopen. Je overziet het hele proces binnen ons bedrijf en assisteert in dat proces waar nodig. Hierbij zal de nadruk liggen op het verwerken van allerlei data en informatie die betrekking heeft tot het orderproces. Afhankelijk van jouw interesses en competenties wordt je onderdeel van een of meerdere projectteams.

Binnen deze functie zal je onder andere de volgende taken uitvoeren:

 • Commerciële activiteiten zoals het maken van offertes
 • Een correcte verwerking van gevarieerde orders
 • Contact met klanten, interne collega's en leveranciers

Wat wij bieden:

 • Een internationale omgeving
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • Een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waarin je kunt meegroeien
 • Een mooie visie die we met elkaar sterk gaan maken
 • Een gezellige werksfeer, waarin plezier en prestatie hand in hand gaan
 • Natuurlijk een beloning die marktconform is

Wat wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding op administratief/financieel vlak
 • Ervaring is mooi meegenomen, maar plezier in ontdekken en ontwikkelen is belangrijker
 • Goede communicatieve vaardigheden met een luisterend oor
 • Accuraat, analytisch, omgaan met details, communicatief sterk en onderzoekend
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als schrift

Ben jij er klaar voor om samen verder te groeien? Solliciteer dan direct! Stuur jouw CV met motivatie naar Michiel Bontenbal (michiel@chainn.nl)

"Wil jij mee helpen bouwen aan misschien wel het leukste bedrijf uit de AGF branche?"

Solliciteer direct

Scroll naar boven