home-header-beeldmerk-Chainn.svg

Diensten

Chainn is erop gericht om vraag en aanbod binnen de voedselketen naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Als afnemer heeft u zo een directe samenwerking met de bron en als kweker weet u precies waar uw producten terecht komen en tegen welke prijs. Ons online sourcing platform maakt de hele keten inzichtelijk. Wij zorgen dat afnemers en kwekers met elkaar worden gematcht, op basis van wensen en kwaliteitseisen. Onze focus ligt op citrus, vruchtgroenten, meloenen en kruiden. Wij werken dan ook veel samen met kwekers uit Zuid-Afrika, Marokko, Spanje en Egypte.

home-service-icon-logistiek-Chainn.svg

Logistiek

Logistiek is een onmisbare schakel in de keten. Ons doel is het vinden van de meest efficiënte weg voor kwaliteitsproducten, van bron tot afnemer. U kiest zelf wat u bij ons wilt uitbesteden en wat niet.

Chainn heeft een uitgebreid netwerk aan logistieke partners, die erop zijn ingespeeld om groente, fruit en citrusvruchten van over de hele wereld vers en koel te transporteren. Zo kunnen wij snel, compleet en duurzaam leveren.  Alle logistieke werkzaamheden zijn terug te zien in ons online sourcing platform. Zo weet u precies waar uw producten zich in de keten bevinden.

home-service-icon-kwaliteitenvoedselveiligheid-Chainn.svg

Kwaliteit en voedselveiligheid

Het beheersen van de kwaliteit en het waarborgen van de veiligheid van vers voedsel staat bij ons voorop. Wij werken hiervoor samen met onze partner Good Acre. Alle inspecties die de kwaliteitscontroleurs van Good Acre uitvoeren, zijn terug te zien in ons online Quality Control systeem.

Via onze app heeft u 24/7 inzicht in alle controlemomenten. Zo bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van uw producten gewaarborgd blijft en dat deze naar wens op plaats van bestemming arriveren. 

home-service-icon-marketing-Chainn.svg

Marketing

Bent u op zoek naar een creatieve verpakking voor uw product? Of wil u graag een nieuw product in de markt zetten? Chainn helpt u graag!

Samen met onze marketingpartner kunnen wij de marketing volledig voor u uit handen nemen. Van branding tot aan onderzoek en van concepten tot aan innovaties en verpakkingen.

home-service-icon-sorterenenverpakken-Chainn.svg

Sorteren & verpakken

Ook het sorteer- en verpakkingsproces kunnen we voor u regelen. Wij doen dit samen met gespecialiseerde partners.

Zo hebben we alle kennis in huis voor het sorteren, verpakken en ompakken van AGF-producten. Hiervoor worden hoge eisen gesteld. Zo voldoen alle medewerkers aan de certificaten IFS, BRC, Planet Proof, QS, SKAL.

Stel uw supply chain samenNeem contact op

Scroll naar boven