home-header-beeldmerk-Chainn.svg

Over Chainn

Flexibiliteit en transparantie zijn de belangrijkste onderdelen van het Chainn businessmodel. Zowel kweker als afnemer bepalen de mate van service en controle die gewenst is. Wij zijn het eerste AGF-bedrijf dat het mogelijk weet te maken om alle schakels in de keten op een wereldwijd, online sourcing platform te laten aansluiten. En daar zijn we best een beetje trots op! Ons doel? Een eerlijke en transparante keten voor alle betrokken partijen, zonder verrassingen.

Ons Team - Over Chainn

Ons team

Het team van Chainn is al meer dan 25 jaar actief in de branche. Chainn beweegt mee met de veranderende markt en de individuele wensen van de afnemer. De eigenaren van Chainn, Leo en Kees van den Heuvel, Pieter de Jong en Evert Jan van Vliet besloten in 2018 dat het tijd was voor een nieuw businessmodel en een transparante food supply chain.

Leo: “We zagen dat er veel te veel ruis zat in de voedselketen. Er werd niet altijd eerlijke handel gedaan en de keten was allesbehalve transparant. We hebben onze kennis en expertise gecombineerd met innovatie en slimme technologie en zo is ons online sourcing platform ontstaan. Nu is de gehele voedselketen inzichtelijk en dat maakt het voor alle betrokken partijen leuker en eerlijker om handel te doen.”

Neem contact op →
overchainn-team-foto-melanie-Chainn.png

Melanie Bek

overchainn-team-foto-mohamed-Chainn.png

Mohamed Laroussi Tahiri

Belinda 4.png

Belinda Fernandes

Yesi Arindo.png

Yesi Arindo

Eyüphan Mermi.png

Eyüphan Mermi

Scroll naar boven