Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Bij het gebruiken van onze site accepteer je de voorwaarden.

Wat doen we

Wij matchen telers en afnemers en maken de voedselketen volledig inzichtelijk.

the quality of passion

Realtime inzicht met onze app

Met onze speciaal ontwikkelde app heb je real-time inzicht in de volledige voedselketen. Als afnemer heb je zo een directe samenwerking met de bron en als teler zie je precies waar je producten terecht komen en tegen welke prijs. Geen tussenschakels dus en direct transport richting de afnemer. Onze app biedt 24/7 inzicht in de status van jouw product of order en laat de betaalstatus en balans zien. Staat er nog voorraad bij een van onze logistieke partners? Dan ben je daar direct van op de hoogte.

Kennis en knowhow

Bij Chainn snappen we de wereld van groenten en citrus als geen ander. Onze experts draaien al heel wat jaren mee in de business en komen overal ter wereld om de telers te leren kennen, de markt te inventariseren en de producten op waarde te schatten. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij marktleider zijn in citrus en superspecialist in groenten en meloenen.

Sterke productfocus

Het juiste product, uit het juiste gebied op het juiste moment vinden en aanbieden; dat is ons specialisme. Wij lopen voorop in markt- en productkennis als het gaat om citrus, groenten en meloenen en werken samen met telers van over de hele wereld. Onze experts zoeken leveranciers zorgvuldig uit en gaan regelmatig langs om het assortiment te bekijken, bij te sturen en te kijken welke afnemers daar goed bij passen. We zijn natuurlijk ook dagelijks in contact met onze afnemers en op basis van hun wensen schakelen we continu bij.

De beste kwaliteit

Wij werken alleen samen met de beste telers en gaan alleen voor de beste kwaliteit. We hebben daarom ook korte lijnen met onze klanten van over de hele wereld. Of het nu om producenten of afnemers gaat. Want door open samen te werken en transparant te handelen, kunnen we deze beide partijen op een passende en efficiënte manier verbinden. Zo creëren we niet alleen goede relaties, maar win-win situaties voor iedereen.

100% ontzorging

Nadat vraag en aanbod zijn gematcht, is de vraag: hoe zorg je ervoor dat je producten met de juiste verpakking, op de juiste plek en op het juiste tijdstip aankomen? En hoe garandeer je de kwaliteit? Deze processen kunnen wij volledig voor je uit handen nemen. Logistiek, kwaliteit en voedselveiligheid én sorteren en verpakken: we hebben alle kennis en mensen om dit te doen. Het allermooiste is dat je met onze app 24/7 inzicht hebt in alle processen. Zo weet je precies waar de producten zich in de keten bevinden én dat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft.

Wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit en eerlijke handel. En dat bereik je alleen door open samen te werken, transparant te handelen en door diepgaande kennis van het product en de markt.

Leo van den Heuvel - Area Manager Morocco

William Karels - Melons Specialist

Klaar voor een efficiënte supply chain?

Wij ook! Ons team staat klaar om jouw in- of verkoopproces te faciliteren met een 100% inzichtelijke supply chain.

  • 24/7 inzicht in het proces

  • Eerlijke handel

  • Diepgaande kennis

  • De beste kwaliteit