Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Bij het gebruiken van onze site accepteer je de voorwaarden.

Wie zijn we

Wij maken een efficiënte supply chain de nieuwe norm.

the quality of passion

Bij Chainn houden we van ons vak. We worden enthousiast van alles wat er in de markt gebeurt. Zo houden we al jarenlang de ontwikkelingen nauw in de gaten en spelen we hier met volle overtuiging op in. En de focus die deze gedrevenheid en intrinsieke motivatie met zich meebrengt, zorgt voor diepgaande kennis en hoge kwaliteit. Maar deze passie beperkt zich niet tot ons vakgebied, hij richt zich ook op onze klanten. Voor hen zetten we iedere dag onze kennis en specialisme in. Of het nu om producenten of afnemers gaat. Want door open samen te werken en transparant te handelen, kunnen we deze beide partijen op een passende en efficiënte manier verbinden. Zo creëren we niet alleen goede relaties, maar win-win situaties voor iedereen.

Ons Verhaal

De combi tussen kennis en slimme technologie.

Chainn is ontstaan vanuit onbegrip voor ouderwetse handelsprocessen. De vier oprichters van Chainn vonden dat er teveel ruis in de voedselketen zat en dat maakte ‘m allesbehalve transparant. Oprichters Pieter, Evert Jan, Leo en Kees vonden dat dat anders moest én kon. Ze besloten hun kennis en knowhow te combineren met slimme technologie en zo creëerden ze een 100% transparant systeem. Iedereen die op het platform van Chainn aangesloten zit, heeft inzicht in de processen. En dat maakt handelen wel zo leuk en eerlijk.

Elk jaar doneren we een deel van onze winst aan een goed doel dat we met het team uitkiezen. Dat voelt goed!

Daaf van Doorn - Retail Specialist

Chainn, the quality of passion
Chainn, the quality of passion
Chainn, the quality of passion

Verantwoordelijkheid (MVO)

Verantwoord omgaan met mens, milieu en maatschappij.

Bij Chainn vinden we het belangrijk om op een verantwoorde en duurzame manier om te gaan met mens, milieu en de maatschappij. Dat zie je bij ons terug in allerlei dingen. Van het scheiden van ons afval tot het compenseren van de vliegreizen. Met onze telers maken we afspraken over hoe zij met mens en milieu om moeten gaan. Alleen als we op een verantwoorde manier zaken kunnen doen, gaan we met elkaar in zee. Rentmeesterschap noemen wij dat.

Verantwoorde handel

Eerlijke samenwerkingen

Duurzaam ondernemen

Onze certificaten

Onze certificeringen garanderen veiligheid en kwaliteit van de producten. Global G.A.P. Chain of Custody garandeert dat de producten die volgens de Global G.A.P. standaarden geteeld en verpakt zijn, deze standaard behouden van boer tot retailer. Ook maakt de organisatie de voedselketen inzichtelijk. Daarnaast garandeert Skal dat onze BIO producten ook daadwerkelijk biologisch geteeld zijn. Tot slot garandeert IFS dat onze werkwijzen en processen voldoen aan de wettelijke normen.

Ons team

Onze mensen zijn allemaal uniek, maar hebben één ding gemeen: de passie om voor de beste kwaliteit te gaan.

 • Wij staan klaar om al uw nieuwe bestellingen aan te nemen! Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens!

  +31 88 222 1030

  Sales

  Voor al je info over nieuwe bestellingen

 • We zijn hier om u te helpen met alle informatie over uw lopende bestellingen!

  +31 88 222 1040

  Support

  Info over lopende bestellingen

 • Hier om al je logistieke problemen aan te pakken. Vragen over het transport van uw bestelling of heb je een andere logistieke vraag, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens!

  +31 88 222 1050

  Logistics

  Info over logistiek en transport

 • Geen financieel vraagstuk is te ingewikkeld voor ons team! We zijn hier om al uw vragen over betalingen, facturen en alle andere financiële gerelateerde vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op!

  +31 88 222 1020

  Finance

  Voor al je financieel gerelateerde vragen

 • Ik help het team met de grote lijnen en het bereiken van de persoonlijke en bedrijfsdoelen. Ik zorg ervoor dat het team het vertrouwen heeft om de beste keuze te kunnen maken voor onze klanten.

  +31 88 222 1009

  Michiel Bontenbal

  Managing Director

 • Ik vind het geweldig dat ik mijn kennis en ervaring elke dag mag delen met onze klanten én dat ik zelf nog elke dag mijn kennis vergroot. Voor de handel van groente uit Spanje, moet je bij mij zijn!

  +31 88 222 1003

  Pieter de Jong

  Spanish Products Specialist

 • Geboren en getogen in Spanje, daardoor ben ik de perfecte schakel tussen onze telers in Spanje en de rest van de wereld. Ik kijk ernaar uit om al onze Spaanse partners in hun eigen taal te helpen!

  +31 88 222 1041

  Cintia Barrionuevo Ibáñez

  Support Employee

 • Ik ben de spin in het web binnen Chainn. Ik waarborg transparantie vanuit Chainn en het vertrouwen dat klanten in ons hebben. Zo zorgen we samen voor een unieke en efficiënte voedselketen.

  +31 88 222 1022

  Daaf van Doorn

  Retail Specialist

 • Ik ben medeverantwoordelijk voor de import van citrus van over de hele wereld. Samen met onze telers streven we ernaar om de beste citrus te kunnen leveren aan onze afnemers.

  +31 88 222 1019

  Belinda Mendes Fernandes

  Support Employee

 • Ik ben de schakel tussen de klant, transporteur en teler en zorg ervoor dat onze mooie producten op de meest efficiënte manier geleverd worden en dus zo vers mogelijk op de schappen liggen.

  +31 88 222 1022

  Lennart van Leenen

  Logistics & Quality Assurance

 • De AGF-sector is als een achtbaan, met steeds nieuwe uitdagingen om de hoek. Mijn passie voor fruit maakt mij de persoon die je kunt vertrouwen voor gedegen advies en uitzonderlijke service.

  +31 88 222 1011

  Darren de Smidt

  Citrus Fruit Specialist

 • Samen met onze telers streven wij naar het leveren van de beste kwaliteit tomaten, elke dag weer. Samen met het team help ik de klant innoveren en de keten te optimaliseren.

  +31 88 222 1001

  Leo van den Heuvel

  Moroccan Products Specialist

 • Ik ben altijd op zoek naar de lekkerste mandarijnen of de mooiste sinaasappels. Samen met ons team verzorgen we de afzet voor citrus-kwekers van over de hele wereld.

  +31 88 222 1007

  Evertjan van Vliet

  Citrus Fruit Specialist

 • Verkoop? Dan ben je aan het juiste adres! Naast mijn studie streef ik vier dagen per week om klanten zo nauwkeurig mogelijk te helpen. Daarbij vergroot ik hier mijn kennis over de AGF iedere dag weer.

  +31 88 222 1010

  Leonard Bosman

  Junior Commercial Employee

 • Ik ga geen enkele logistieke uitdaging uit de weg! Ik zorg dat het het logistieke proces foutloos verloopt, zodat onze klanten en afnemers volledig onbezorgd hun ding kunnen doen.

  +31 88 222 1015

  Peter Kraaijeveld

  Logistiek medewerker

 • Met veel passie adviseer ik klanten over alles rondom citrusfruit. Het is mijn doel om kweker en klant op een duurzame manier met elkaar te verbinden.

  +31 88 222 1005

  Kees van den Heuvel

  Accountmanager

 • Problemen? Bij mij niet! Ik ontzorg onze klanten volledig en zorg dat alles soepel verloopt. Ik hecht veel waarde aan de relatie met onze klanten en daar zet ik me dan ook elke dag voor in.

  +31 88 222 1018

  Theo Duifhuizen

  Senior Support Medewerker

 • Ik zorg samen met mijn team voor een perfecte afhandeling van contracten en orders. Ik ben altijd in voor een gezellig praatje, maar steek de handen uit de mouwen wanneer er gewerkt moet worden!

  +31 88 222 1026

  Maria Margraf

  Support Employee

 • Met diepgaande kennis, passie en gedrevenheid focus ik op het creëren van duurzame connecties tussen telers en afnemers, om zo een stukje bij te dragen aan een duurzame voedselketen voor meloenen.

  +31 88 222 1013

  William Karels

  Melons Specialist

 • +31 88 222 1006

  Maikel Meijer

  Quality Assurance

 • Ik ben altijd bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo zorg ik er voor dat ons systeem iedere keer weer verbeterd wordt, zodat we iedere keer weer iets betere service kunnen leveren!

  John Huigen

  Application Developer

 • Doordat ik 1 dag studie combineer met 4 dagen werken, kan ik direct de theorie toepassen in de praktijk! Hierdoor kijk ik met een frisse en vernieuwende blik naar mijn werkzaamheden.

  +31 88 222 1027

  Job Huijser

  Junior Commercial Employee

 • Ik help bij de optimalisatie van onze processen en ik voorzie de collega's van de juiste managementinformatie. Zo zorgen we elke dag voor een nóg betere dienstverlening!

  Carina Arabkhani Bogers

  Senior Business Controller

 • Naast mijn studie Finance & Control, ben ik parttime werkzaam bij Chainn. Zo kan ik mijn huidige kennis goed toepassen om het Finance team te versterken, terwijl ik hier ook veel kennis op doe!

  +31 88 222 1028

  Nino Bitterling

  Employee Finance & Control

 • Ik heb oog voor detail, ik vind het belangrijk dat al ons marketing materiaal er altijd perfect uit ziet. Zo help ik onze partners met het ontwikkelen van verpakkingen, die opvallen bij de consument!

  +31 88 222 1021

  Daan Kesselaar

  Marketing Employee

 • Met veel passie ondersteun ik Chainn door kritisch en pragmatisch te zijn. Een positieve mindset en creativiteit helpen bij het aanpakken van uitdagingen. Ik ga nooit een uitdaging uit de weg!

  +31 88 222 1024

  Jurgita Irtmonaite

  Financial Controller

 • Naast mijn werk, studeer ik één dag in de week commercieel management. Zo balanceer ik mijn passie voor de AGF met een opkomende carrière in Finance. Een smaakvolle mix van passie en ambitie ;)

  Jantine van Genderen

  Employee Finance & Control

 • Mohamed Laroussi Tahiri

  Business Consultant Morocco

Word jij onderdeel van de food supply chain revolutie?

Theo Duifhuizen - Senior Support Medewerker

Klaar voor een efficiënte supply chain?

Wij ook! Ons team staat klaar om jouw in- of verkoopproces te faciliteren met een 100% inzichtelijke supply chain.

 • 24/7 inzicht in het proces

 • Eerlijke handel

 • Diepgaande kennis

 • De beste kwaliteit